Eidfjord Kommune

KINO: Lise & Snøpels - venner for alltid

Sundag 30. januar kl. 18:00

Dato
30. januar 2022
Tid
18:00 - 19:20
Stad
Eidfjord kino

Bli med på en uforglemmelig og magisk reise med Lise Mus og Snøpels Rev! En vakker og spennende historie om et usannsynlig vennskap som du sent vil glemme.

Etter en nokså uheldig hendelse nede på jorda, befinner en hissig liten mus ved navn Lise Mus seg plutselig i dyrehimmelen. Etter kort tid treffer Lise Mus på den sjenerte reven Snøpels Rev. Men hvor har hun sett ham før? Aha! Det var han som jaget henne ut i veien, så det er selvfølgelig hans skyld at de begge har havnet her! Av naturlige årsaker kunne de to aldri blitt venner nede på jorda, men for å lykkes på reisen gjennom denne merkelige nye verdenen så blir de to naturlig fødte fiendene nødt til å jobbe sammen. Og i dyrehimmelen, hvor dyr ikke lenger kan spise hverandre og hvor de er frigjort fra sine naturlige instinkter, oppdager Lise hvor mye hun faktisk har til felles med Snøpels. Sammen legger de ut på et fantastisk og uforglemmelig eventyr, og på veien utvikler de et ganske så vakkert og usannsynlig vennskap.

«Lise & Snøpels – Venner for alltid» er en rørende film om håp, mot og vennskap, om å overvinne sine frykter, og at alt ikke nødvendigvis er som du tror.

Informasjon om hendinga

Pris vaksen
110
Pris born
90
Aldersgrense
6
Regi
Jan Bubenicek, Denisa Grimmová
Genre
Animasjon / Barnefilm
Nasjonalitet
Tsjekkia
Varighet
01:20
Skuespillere
Norske stemmer: Ulrikke Brandstorp, Jakob Oftebro