Eidfjord Kommune

Eidfjord vikingfestival 2022

Eidfjord vikingfestival 24. -26. juni 2022

Dato
24. juni 2022
Tid
Varar heile dagen
Stad
Eidfjord

"Eidfjord Vikingfestival 2022" arrangeres første gang i Hardanger av "Ravenheart Hardanger og Hardanger Guide Service" - 24.06-26.06.

I Nedre Eidfjord blir det roturer med vikingskipet "Tyra", foredrag fra UIB om lokalhistorien (Anne Drageset og Søren Diinhoff), foredrag om musikk og instrumenter i vikingtiden og live musikk (Kjell Braathen og Inspirational Instruments - Don Shaw), vikingutstilling (Ravenheart Hardanger) og live harpmusikk (Lene Helisir) i "Tunet på Haugen", samt guidede turer til Hæreid, Vestlandets største gravfelt fra jernalderen.

I Øvre Eidfjord er "Norsk Natursenter" vår host til vikingmarked med salg av vikingprodukter, håndverk, vikingleker, vikingaktiviteter (baking av vikingbrød), demonstrasjon av bueskyting (Steve Stratton), live musikk (Harald Foss) og dans og ildshow (Jimena Clavijo). "Hardraade Vikingskipforening" er også på plass med en stand som viser vikingskipsbygging! I tillegg blir det foredrag på Norsk Natursenter: "En reise gjennom den geologiske historien til Norge, istidene som har formet landet og lokal geologi fra Hardangervidda" (Jonas Kristensen Kimerud).

Hjertelig velkommen på festivalen med god stemning fra 24.06 til og med 26.06 mellom kl. 11.00 og kl. 18.00!

Vi sees! Hilsener fra Grethe, Claudia og Mark!

Kontaktperson vikingmarked og påmelding: Grethe-Iren Hansen

gretheiren@gmail.com

tlf. 92442739

Kontaktperson billettsalg og bookings: Mark van de Buerie og Claudia Hoessler

hardangerguideservice@gmail.com

tlf. 45061078

Tusen hjertelig takk til alle våre sponsorer!

Arrangør

Eidfjord vikingfestival