Eidfjord Kommune

KINO: Belle

Sundag 26. juni kl. 17:30

Dato
26. juni 2022
Tid
17:30 - 19:35
Stad
Eidfjord kino

Fra den Oscar-nominerte regissøren Mamoru Hosoda og Studio Chizu (skaperne av Wolf Children og Mirai) kommer et nytt mesterverk som vil ta pusten fra deg: BELLE.

17 år gamle Suzu går på videregående og bor hjemme sammen med faren sin i en liten landsby. Hun er ensom og har aldri følt at hun har passet inn, og i flere år har hun kun vært en skygge av seg selv. En dag kommer hun over den virtuelle verden “U”. En online-verden med over 5 milliarder brukere. Her er hun ikke Suzu lenger, men BELLE, en verdensberømt sanger med over 200 millioner følgere! Det fører til et krevende dobbeltliv for den sjenerte Suzu, og snart tar det hele en uventet vending når skjønnheten Belle møter på det fryktinngytende udyret; den mystiske og fascinerende Dragen. En skapning som lenge har skapt frykt og uro inne i “U”. Men hvem er han, egentlig? Suzu legger ut på en reise for å avdekke Dragens identitet. En reise som vil vise seg å bli mye større og viktigere enn først antatt. Sammen med Dragen vil hun straks oppdage nye sider av seg selv, og komme et steg nærmere sin egen sanne identitet, og et steg nærmere å være fri.

BELLE tar oss med inn i et magisk og altsoppslukende univers, og skildrer hvordan vennskap, kjærlighet og tilhørighet går på tvers av verdenene vi lever og kommuniserer i. Den virkelige og den virtuelle. BELLE har mottatt fantastiske kritikker og trollbundet kritikere og publikum verden over.

Se den med norsk eller japansk tale.

Informasjon om hendinga

Pris vaksen
120
Pris born
90
Aldersgrense
9
Regi
Mamoru Hosoda
Genre
Animasjon
Nasjonalitet
Japan
Varighet
02:01
Skuespillere
Norske stemmer: Hannah Storm, Herman Tømmeraas, Victor Sotberg, Scott Maurstad, Ida Cathrine Holme Nielsen, Sidney Louise Lange

Arrangør

Eidfjord kino
Adresse
Simadalsvegen 1, Ostangvegen 20
Postnummer og stad
5783 Eidfjord
Telefon
53673500