Eidfjord Kommune

KINO: Mumier på eventyr

Sundag 12. februar kl. 17:00

Dato
12. februar 2023
Tid
17:00 - 18:30
Stad
Eidfjord kino

"Mumier på eventyr" følger de gøyale krumspringene til tre egyptiske mumier som bor i en underjordisk, hemmelig by, skjult i det gamle Egypt. Trioen består av en prinsesse, en tidligere vognfører og hans lillebror, som i tillegg har en kjælekrokodille.

I Egypt, dypt nede i jorden, ligger det en 3000 år gammel mumieby, der prinsessen Nefer og den tidligere vognføreren Thut bor. Gudene og faraoen bestemmer at de to fremmede skal gifte seg med hverandre, mot deres vilje. Thut velger derfor å gjemme den dyrebare gifteringen i en hule.

Samtidig, på jordens overflate, gjennomfører Lord Silvester Carnaby en arkeologisk ekspedisjon hvor han for første gang finner noe av verdi: en egyptisk grav. Der finner han blant annet en giftering. Dette er hans siste sjanse til å gå inn i historiebøkene som en anerkjent arkeolog, men han forventer ikke at ringen allerede har en eier...

Når Thut oppdager at ringer er blitt stjålet, har han ikke noe annet valg enn å tre inn i menneskeverdenen og infiltrere dagens London. Med seg har han prinsesse Nefer, lillebroren Sekhem og kjælekrokodillen Croc, og sammen får de tre mumiene seg et eventyr de sent vil glemme!

Informasjon om hendinga

Pris vaksen
130
Pris born
100
Aldersgrense
6
Regi
Juan Jesús García Galocha
Genre
Animasjon / Komedie / Familiefilm
Nasjonalitet
USA / Spania
Varighet
01:28
Skuespillere
Norske stemmer: Scott Maurstad, Lise Mæland, Paul Ottar Haga, Christian Rikheim Fangel, Pål Jensen, Lars Emil Måløy, Evy Kasseth Røsten

Arrangør

Eidfjord kino
Adresse
Simadalsvegen 1, Ostangvegen 20
Postnummer og stad
5783 Eidfjord
Telefon
53673500