Fokusnyhet

Sprøyte og flaske med vaksine

Legekontoret har fått inn fleire influensa vaksiner. Ynskjer du vaksine, ta kontakt med legekontoret og avtalt time.
Telefon: 53673550

NVE har sendt ut oransje varsel om fare for jord- og flaumskred for delar av vestlandet frå torsdag. Eidfjord ligg i dette området som no har oransje varsel.

I samband med Rein Hardangerfjord var det dugnadsarbeid for å samla plast langs strendene i Eidfjord.

Gut med sekk på første skuledag

Me ynskjer alle elevar velkomne til første skuledag torsdag 18. august klokka 08.30.

Oversikt over cruiseanløp i Eidfjord i 2022

Oversiktsbilete frå Tussafoten mot Øvre Eidfjord

Sku utover Tussafoten og Øvre Eidfjord. For ein vakker dag og for eit majestetisk landskap. Når den mørkaste haustdagen kjem, får du sjå meir.

Ny dato: Frå mandag 2 mai 2022 vert vegen i krysset ved Lægreidsvegen/Kyrkjevegen stengt.

Det er slutt på at du må stadfesta positiv hurtigtest med PCR test, men du er oppfordra til å registrera positiv test til kommunen.

Etter nyttår har det vore nokre smittetilfelle knytt til Lægreid skule. Tilsette i nærkontakt har vorte testa med PCR, samt dagleg hurtigtest i tråd med retningslinjer for testing. Etter ei fagleg vurdering valde me òg ut born me ynskte å testa med heimetestar.

Det er ikkje bekrefta nye smitta knytt til Lægreid skule. Det er meldt om eitt nytt smittetilfelle uavhengig av skulen. Det er god oversikt over smittesituasjonen i Eidfjord kommune per no.