No er alle stemmer talt opp, og valresultatet er klart.

Terapibassenget på kommunehuset opnar måndag 9. september. Kan nyttast etter avtale med fysioterapeutane.

Eidfjord kommune gjev stønad til kompteanseheving, rettleiing og kurs for etablerarar og næringdrivarar gjennom Næringshagen i Hardanger.

Bassenget opnar, torsdag 5. september 2019.

Det er eit krav frå Kulturdepartementet at alle kommunane må ha ein tematisk kommunedelplan som grunnlag for løyving av spelemidlar til idrett, nærmiljø og friluftsanlegg.

I februar skreiv 13 kommunar med stor cruisetrafikk under ei fellesfråsegn om meir miljøvennleg cruisenæring. No er det 14 kommunar som står bak fråsegna. Onsdag var det oppfølgjingsmøte i Oslo.

Det vert styrketrening for ungdom med oppstart 1. september.

Til orientering:
Statens vegvesen har starta arbeidet med å senke kummelokk og skal frese asfalten langs Rv7 iløpet av veke 25/26.
Arbeidet vil pågå frå 50 sona i Eidfjord sentrum og austover. Det blir manuell dirigering så lenge arbeidet pågår.